top of page
Zoeken
  • Jan Hogendoorn

Vastgoedbeheer, een verstandige keuze.....

Bijgewerkt op: 12 jul. 2023In goede handenWellicht overweegt u de aankoop van een tweede woning op het heerlijke eiland Curaçao, of heeft u zojuist een woning gekocht.

Misschien heeft u uw woning in de verkoop staan en verblijft u zelf inmiddels in het buitenland.

Mogelijk bent u al in bezit van een woning en heeft de ervaring u geleerd hoe belangrijk het is, uw woning met een gerust hart achter te laten tot een volgende bezoek.


In deze gevallen kunt u overwegen uw woning in beheer te geven.


U wilt geen zorgen over onderhoud, de tuin, het zwembad, de post, etc. of misschien wilt u een beter verhuurresultaat van uw woning of appartement.

Het kan ook zijn dat u niet als eigenaar op de voorgrond wil treden, indien u uw woning voor langere termijn verhuurt.


Volgens het woordenboek betekent beheer:

De zorg en verantwoording voor eigendommen van derden.

Beheer bij verblijf in buitenland

Wanneer u ervoor kiest om uw woning tijdens uw afwezigheid leeg te laten staan, is dat een reden te meer om uw woning in beheer te geven. Immers bij leegstand is controle uitermate belangrijk en door een regelmatige controle kan eventuele schade tot een minimum beperkt blijven.


Beheer bij Verhuur lange termijn

In geval van verhuur van lange termijn sluit u een huurcontact af met een huurder.De keus is aan u om de woning ongemeubileerd, semi-gemeubileerd of geheel gemeubileerd te verhuren.

Beheer bij Vakantie Verhuur

Heeft u een mooi (vakantie)huis dat u graag wilt verhuren, tijdelijk of gedurende het hele jaar. Dan kunnen wij van Noorderhome u vele zorgen uit handen nemen. Wij regelen voor u evt de complete adminstratieve en financiele afwikkeling, de schoonmaak, linnengoed, in- en uitchecken van de huurders, eindcontrole etc.


Samenwerking

CPM Real Estate werkt samen met een betrouwbare en ervaren vastgoedbeheerder. Wilt u meer informatie over wat een vastgoedbeheerder voor u kan betekenen voor het beste rendement?

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page