top of page

Porta Kurá Bunita - KORAAL TABAK

Droom met ons mee…

Je staat op de heuvel van Koraal Tabak, de oude plantage aan de Oostelijke Noordkust van Curacao. Hier kietelt de Passaatwind de kustlijn en geeft de oceaan een zachte smaak aan de warme zeewind. Zoals de naam verhaalt, was dit gebied oorspronkelijk een tabaksplantage die later is gebruikt voor landbouw en veehouderij. Stel je eens voor dat deze historische plek wordt getransformeerd tot een landelijk woongebied waar de natuurlijke glooiing wordt omarmd door de zorgvuldige ontwikkeling voor wonen, werken en recreatie.

https://editor.wix.com/html/editor/web/renderer/edit/01af2f2e-3b64-43fc-8da1-94d1acb2863e?metaSiteId=a269e354-68e2-410f-906c-9ad9c500e163

Plan Kura Bunita

KORAAL TABAK

Porta Kurá Bunita

Stel je eens voor dat jij een van de pioniers bent die als eerste neerstrijkt op het hoger gelegen gebied naast de entree van het landgoed. De trotse bezitter van een modern ontworpen woning of appartement, met uitzicht over het grondgebied van Koraal Tabak en de Sint Joris Baai. 

Porta Kurá Bunita is een ‘gated community’ met 18 woningen, 24 appartementen en 8 penthouses voorzien van alle gemakken en privacy in een kleurig aangelegde omgeving. Het ontwerp komt van het gerenommeerde architectenbureau Studio8. De gedetailleerde plattegronden zijn hier online beschikbaar, evenals de registratiemogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste informatie over koopmogelijkheden.

KORAAL TABAK

Woning Type 1

Deze koele 3 slaapkamer- 2 badkamerwoning heeft een ruimtelijke indeling. Ruim, licht en comfortabel. Dit is de ideale woning voor jonge gezinnen. De open keuken is uitgerust met moderne keukenapparatuur en bij de ontbijtbar komt het gezin samen en vrienden schuiven graag aan. Het overdekte terras maakt van de woonkamer een heerlijke binnen/buiten leefruimte. De gesloten carport is een fijne toevoeging.

PKB-plattegrond-home-type1.jpg
KT-landscape-gal-3_web.jpg

KORAAL TABAK

Het Landschap

Zover het oog reikt, onthult Koraal Tabak de adembenemende horizonten van de natuur op zijn best. De ruwe rotsrug scheidt het landgoed van de oceaan als een natuurlijke veiligheidsmaatregel. Staande op de hogere punten prikkelt het uitzicht op het blauwe water bij St. Jorisbaai de verbeelding. Dit zou uw thuis kunnen zijn!

KORAAL TABAK

Woning type 2

Het moderne open ontwerpplan accentueert de woonervaring van dit comfortabele huis. Twee ruime slaapkamers, twee volledige ingerichte badkamers en voldoende bergruimte. De open keuken is uitgerust met moderne apparatuur en de ontbijtbar is de plek waar het gezin samenkomt en vrienden graag aanschuiven. De woonkamer breidt zich uit naar de ruime porch. De carport bevindt zich naast de entree.

PKB-plattegrond-home-type2_edited.jpg
pkb-gal-apartments-1.jpg

KORAAL TABAK

Hoekappartementen

De centrale hal leidt naar 3 appartementen op de begane grond. Aan de linker- en rechterzijde zijn de plattegronden gespiegeld. Stap binnen in de lichte ruimte met een moderne open keuken die overloopt in de woonkamer met naadloos aangrenzend balkon. Je hebt uitzicht over de kleurrijk aangelegde appartementstuin. Twee ruime slaapkamers en 1,5 badkamer zijn verbonden door een hal. Een van de slaapkamers is in te richten als thuiskantoor. ’n Ideaal appartement voor jonge carrièremakers! 
 

KORAAL TABAK

Penthouses

Ga naar de tweede verdieping met de lift en je waant je in een oase van verkoelende ruimte. De ruime entree ontsluit de uitgestrekte woonruimte met de design open keuken. Het grote kookeiland heeft onweerstaanbare aantrekkingskracht op vrienden en vele gezellige familiebijeenkomsten. Het uitgestrekte balkon breidt de leefruimte uit tot een metropool-ervaring midden in een natuurlijke omgeving. Aan weerszijden van de centrale leefruimte bevinden zich de slaapvertrekken die zijn ontworpen met het oog op privacy en comfort. De master bedroom heeft openslaande deuren naar een romantisch balkon onder de Caribische sterrenhemel.

Beste Makelaar Curaçao  

Huis verkopen Curaçao

Makelaar Curaçao

CPMrealestate

Topmakelaar Curaçao

Huis kopen Curaçao

Huis kopen op Curaçao

Villa kopen Curaçao
real estate Curaçao
huis kopen curacao
makelaars curacao
woning kopen curacao

Huis kopen Curaçao

PKB-platteground-apartment-1e.jpeg
bottom of page